miercuri, 10 februarie 2010

Semipretioase - Sodalit


Culoare: Albastru
Aspect: Patat cu alb-albastrui transparent si inchis la culoare. Toate dimensiunile
Zone: America de Nord, Franta, Brazilia, Groenlanda, Rusia, Myanmar, Romania

Caractersitici: Combina logica si intuitia si activeaza perceptia spirituala, aducand informatiile din mintea superioara la nivel fizic.
Intrata intr-o stare de meditatie intensa datorita sodalitului, mintea permite intelgerea circumstantelor. Inspira dorinta de adevar si incita la idealism, promovand fidelitate fata de sine si propriile convingeri.
Elimina poluarea electromagnetica si, amplasat pe calculatoare, blocheaza propagarea undelor nocive. Util pentru oamenii sensibili la aerul conditionat sau la ceata electromagnetica.
Util indeosebi pentru activitatea de grup, induce armonie si solidaritate. Stimuleaza increderea si colegialitatea intre membrii unui grup, incurjand intredependenta.
O excelenta piatra pentru minte, inlatura confuzia mentala si limitarea intelectuala. Favorizeaza gandirea rationala, obiectivitatea, adevarul si perceptia intuitiva, precum si exprimarea sentimentelor. Calmand mintea, permite receptionarea informatiilor inedite. Incita la indepartarea conditionarilor mentale vechi si a intorsaturilor rigide ale spiritului, creand un spatiu unde pot fi materializate noile idei.
In plan psihologic, aduce echilibru emotional si calmeaza atacurile de panica. Transformand personalitatea defensiva sau excesiv de sensibila, permitand inimii sa elibereze frica, fobiile, culpabilitatea si mecanismele de control care ne impiedica sa fim noi insine. Mareste respectul de sine, acceptarea si increderea de sine. Pune in evidenta aspectele obscure, pentru a fi acceptate fara a fi judecate.

Efecte tamaduitoare: Echilibreaza matabolismul, inlatura carentele de calciu, purifica sistemul limfatic si organele, activand sistemul imunitar. Combate efectul radiatiilor. Ingrijeste gatul, corzile vocale, laringele. Util pentru raceli si tulbuari digestive. Scade febra si presiunea sanguina. Stimuleaza absorbtia fluidelor in corp.

Pozitionare: Plasati-l in functie de nevoi sau purtati-l pe prioade lungi de timp

Sursa: Totul despre cristale - Judy Hall

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu