miercuri, 20 ianuarie 2010

Jaya Winter Fest (22-31 ianuarie incepand cu ora 17)



Jaya Winter Fest – cultura urbana în centrul istoric

Intre 22 si 31 ianuarie 2010 clubul Jaya va gazdui primul festival de iarna de cultura urbana din Bucuresti, eveniment semnat ApPAC, Asociatia pentru Promovarea Artelor Contemporane.

Gazdele manifestarii vor oferi vizitatorilor un spatiu amplu, desfasurat pe trei niveluri, în centrul istoric, la interectia strazilor Franceza cu Selari. Programul festivalului va cuprinde targ vintage & hand-made, expozitii de haine si bijuterii de designer, obiecte artistice decorative iar seara ultimul nivel al cladirii devine si cel mai fierbinte: de la demonstratii de tatuaj pana la prezentari de moda, proiectii, video-art, arta interactiva si alte manifestari din sfera urban art, fiecare zi oferind o noua surpriza.

Festivalul va fi deschis vizitatorilor fara taxa de intrare, în fiecare zi începand cu ora 17:00 si se va încheia seara tarziu cand încep petrecerile traditionale ale clubului Jaya, la care toti participantii la targ sunt invitati sa participe.

Jaya Winter Fest debuteaza vineri, 22 ianuarie cu deschiderea targului de hand-made si vintage care va fi deschis pe tot parcursul manifestarii si care aduna la un loc peste 20 de artisti din aceasta sfera. Sambata 23 ianuarie de la ora 18:00 artistii voluntari ai asociatiei ApPAC vor demara proiectul ”Toti stim sa pictam”, atelier artistic interactiv la care sunt invitati sa participe toti cei care cred ca au sau ca nu au talent la pictura. Tot în cadrul festivalului, miercuri 28 ianuarie, va avea loc expozitia lucrarilor rezultate în urma acestui demers urmand ca fondurile rezultate din vanzarea lucrarilor sa fie donate asociatiei Robi. Duminica 24 ianuarie este prima seara de Divinatie si Tarot, unde mai multe „vrajitoare contemporane” vor da in carti si in cea mai gustoasa cafea din Bucurestiul vechi.

Luni 25 ianuarie va fi seara schimbului de obiecte, marti 26 ianuarie va fi seara body-painting-ului si a tatuajelor cu henna unde mai multi artisti vor picta pe viu modele aproape goale, miercuri 27 ianuarie expo cu licitatie: „Toti stim sa pictam”, joi 28 ianuarie va avea loc vernisajul expozitiei de bijuterie si obiect decorativ mic Jaya Winter Bijoux. Vineri 29 ianuarie Jaya Urban Tattoo, expozitie si demonstratii de tatuaj live, sambata 30 ianuarie va fi seara modei la Jaya festivalul incheindu-se duminica cu cea de-a doua seara de Divinatie si Tarot.

Detalii despre artistii participanti la festival si despre programul manifestarii pe www.appac.ro .

ApPAC este o initiativa ce vizeaza promovarea şi susţinerea valorilor artistice romanesti si creşterea vizibilitatii artistilor contemporani atat în tara, cat si in strainatate dupa cum si aportul la dezvoltarea unui mediu cultural sanatos si educarea publicului larg in spiritul artelor contemporane, facilitarea accesului la cultura.

Nona Serbanescu,

Director programe culturale A.p.P.A.C.

arte.contemporane@gmail.com

0727 162 072


De pe la targuri

A trecut timpul si s-a terminat si targul de la Afi Palace Cotroceni, le multumim celor care au trecut sa ne viziteze, va asteptam si la utmatoarele targuri. Despre targ pot sa spun ca a fost foarte bine organizat, si conditiile au fost super asa ca am vrea sa le multumim organizatorilor. La capitolul multumiri, vrem sa le multumim si colegelor noastre de stand Roxana (http://taraba-cu-cercei.blogspot.com//) si Marcela care ne-au ajutat foarte mult. Si pentru cei care nu au apucat sa vina avem cateva poze:






vineri, 15 ianuarie 2010

Targ de handmade la Mall Afi Palace Cotroceni

Nu uitati, suntem la Afi Palace Cotroceni la etajul 1 deasupra magazinului Real pana pe data de 21 ianuarie intre orele 20-22.

Semipretioase - Onix



Culoare: Negru, gri, alb, albastru, galben, rosu
Aspect: Cu dungi, marmorat, in general slefuit
Zone: Italia, Mexic, Statele Unite ale Americii, Rusia, Brazilia, Africa de Sud

Caractersitici: Confera forta, sustine in situatii dificile sau confuzionante si in timpul perioadelor de intens stres mental sau fizic. Faciliteaza focalizarea energiei individului si alinierea sa cu puterea superioara, dar si ascensiunea in planul superior. Conduce in viitor, Datorita capacitatii sale de a conferii forta, perimite preluarea fraielor destinului personal. Promoveaza vigoarea, fermitatea si vitalitatea. Permite invatarea lectiilor, dand incredere in sine si facand ca toti sa se simta in largul lor in orice mediu.
Piatra a secretelor, ofera fiecaruia ocazia de a urma propriile sale sfatrui. Se spune ca onixul pastreaza amintirea celor intmplate celui care il poarta. Serveste de asemenea la psihometrie, fiind benefic pentru persoanele sensibile la vibratiile sale.
Aceasta proprietate de stocare a amintirilor fizice face onixul util pentru lucrul cu vietile anterioare, pentru vindecarea traumatismelor si a ranilor vechi ce afecteaza viata prezenta. Un cristal de onix tinut in mana indreapta atentia catre rana respeciva care va fi astfel vindecata datorita activitatii corporale, schimbarii sau terapiei cu cristale. Onixul ajuta si la tamaduirea vechilor suparari si tristeti.
In plan psihologic, recunoaste si integreaza dualitatile eului. Ancoreaza persoanele inconstante intr-un mod de viata mai stabil confera stapanire de sine. Tonic mental care atenueaza frica si grijile coplesitoare, onixul vehiculeaza harul inestimabil al deciziilor intelepte.
In plan fizic, onixul favorizeaza absorbtia energiilor universului necesare pentru vindecare sau alte scopuri. Echilibreaza energiile yin si yang ale corpului.

Efecte tamaduitoare:
Benefic pentru dinti, oase si maduva osoasa, tulburarile sanguine si picioare.

Pozitionare: De purtat pe partea stanga a corpului. De plasat sau tinut acolo unde este nevoie. Traditia spune ca onixul purtat la gat reduce apetitul sexual si promoveaz castitatea.

Sursa: Totul despre cristle - Judy Hall

joi, 14 ianuarie 2010

Aritcole despre semipretioase

Incepand de maine voi posta o serie de articole despre pietre simpretioase (generalitati, efecte curative, energii,etc) care vor fi folositoare atat doamnelor si domnisoarelor care obisnuiesc sa poarte astfel de bijuterii cat si celor care vand bijuterii handmade din semipretioase. In concluzie, urmariti blogul in saptamana urmatoare pentru a afla mai multe.

Cercei









marți, 12 ianuarie 2010

luni, 11 ianuarie 2010

vineri, 8 ianuarie 2010

Swarovski si zirconiu



Cercei Swarovski (exista si pandant mai mare decat cerceii)




Pandant Swarovski (exista si pietre mai mici pentru cercei)



Pandant Swarovski



Pandant din zirconiu



Pandant din zirconiu

Swarovski



Pandant Swarovski



Pandant Swarovski



Pandant Swarovski



Pandant Swarovski



Pandant Swarovski (se prinde in argint)

joi, 7 ianuarie 2010

Handmade in Cotroceni Mall

In perioada 06-21 ianuarie va avea loc un targ de handmade intre orele 10:00- 22:00 si 11:00- 24:00 in weekend, la Afi Palace Cotroceni la etajul 1. Ne veti gasi si pe noi acolo cu produse noi asa ca va asteptam cu mare drag.

*PS: Sunt reduceri la mall asa ca aveti 2 motive sa veniti :) .





miercuri, 6 ianuarie 2010

Swarovski



Pandant Swarovski



Pandant Swarovski



Pandant Swarovski



Pandant Swarovski



Pandant Swarovski

marți, 5 ianuarie 2010

Swarovski



Pandant Swarovski



Pandant Swarovski



Pandant Swarovski



Pandant Swarovski



Pandant Swarovski

Swarovski



Pandant Swarovski



Pandant Swarovski



Pandant Swarovski




Pandant Swarovski



Pandant Swarovski