luni, 28 decembrie 2009

Ho ho ho...!!!

Vrem sa le uram tuturor prietenilor si vizitatorilor nostri sarbatori fericite(cu intarziere) sanatate si evident muuulta fericire. Speram ca v-ati petrecut Craciunul asa cum v-ati dorit si ca ati primit multe multe cadouri de la Mosu'.
La anu speram si asteptam sa ne vedem sanatosi si plini de voie buna pe blog dar si la targurile de handmade unde o sa avem chestii noi special pentru voi iubitorii de lucrusoare facute manual.
In concuzie, la multi ani, sanatate, fericire, etc, etc :),

Alexandra si Alina

vineri, 18 decembrie 2009

Targ de Craciun/Marché de Noël



C’arthé va invita in perioada 19-23 decembrie la Targul Cadourilor de Craciun.

Toate obiectele sunt lucrate manual si semnate de artisti cu un talent remarcabil.

Va asteptam incepand de Sambata sa descoperim impreuna cadouri originale care ii vor bucura pe cei dragi !:)

www.c-arthe.blogspot.com

De pe la targuri

Weekend-ul trecut am fost la 2 targuri, Dar de craciun (The Ark) si targul umanitar organizat de Asociatia Internationala a Femeilor(Romexpo). Mai jos puteti vedea poze de la cele 2 targuri.

Dar de craciun











Targul IWA- Christmas bazar







luni, 7 decembrie 2009

Targul Dar de craciun



SinColors (http://sincolors.wordpress.com/made-by-sincolors/) si FRONT (http://pe.barica.de/front/), va invita in preajma sarbatorilor de iarna prima editie a Targului "Dar de Craciun", in perioada 11-13 decembrie 2009, in incinta The ARK (Calea Rahovei 196A). Expozitia cu vanzare va fi deschisa vizitatorilor intre orele 10:00 – 19:00 iar intrarea va fi libera. Veti descoperi originale tinute VINTAGE, accesorii HANDMADE ce depasesc imaginatia, podoabe si suveniruri speciale pentru sezonul sarbatorilor de iarna ale designerilor: LePetit Bazaar, Zasha by Adelina Ivan, Care?Cutare?, SinColors, Za-le Boutique, Charity Gift, PixieShoes, YourVintageWardrobe, Boutique4all, Skinny Bunny, Nano design, dot shop, Laura Cherciu si altii dar si muzica de la cel mai important magazin de viniluri din Bucuresti: Off the record, foite si filtre de la Smoking, fotografie si pictura.

In cursul serii de 11 decembrie 2009, dupa ora 22:00 Front va avea un invitat special!!!

Va astep acolo cu produse noi si ca de obicei cu super preturi :)

I Love Handmade II

S-a terminat inca o eitie de I Love Handmade, a fost frig dar frigul a fost compensat de oamenii super din jurul nostru, organizatori, expozanti si clienti. Pentru cei care nu au fost acolo, avem poze ca sa vedeti ce ati priedut :)).